Termenii și condiții

DATELE FIRMEI

Proema SRL
Str. Grivitei, 32, Baia Mare, Maramures, 430323, Baia Mare
Cod Unic de Inregistrare: 3359476
Nr. de ordine in registrul comertului: J24/255/1993

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul proema.ro implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:

REFERITOR LA ACCESARE

Site-ul nostru conține cookie-uri.

Este interzisă accesarea acestui site cu programe de download fără permisiunea expresă din partea noastră. Efectuarea de stress-testuri de către terțe părți fără acordul nostru este considerat atac informatic, conform legislației în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a stoca logurile complete și de a întreprinde măsurile legale împotriva persoanelor sau firmelor care abuzează accesul la site în mod automat, programatic și neautorizat.

REFERITOR LA CLIENȚI ȘI COMENZI

Ne rezervăm dreptul să stocăm informațiile clienților: nume, adresa, email, telefon, produse comandate, pe durata necesară îndeplinirii comenzilor și pe termen nedeterminat în vederea realizării de statistici.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC PROEMA SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii și expedierea către dumneavoastră a produselor comandate și efectuarea de statistici. Clientul nu este obligat să furnizați aceste date, însă refuzul determina imposibilitatea efectuării comenzii.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorii noștri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugăm să ne informați modificările. De asemenea, dacă doriți ștergerea datelor dumneavoastră din baza noastră de date, va rugăm să solicitați această prin orice modalitate de contact (email, telefon sau recomandată poștală).

Garantăm confidențialitatea datelor: nu vom furniza nici o informație (nume, adrese, comenzi etc) la terțe părți cu excepția curierului sau Poștei Române.

Datele personale ale clienților vor putea fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comandă, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauza.

Despre returnarea comenzilor

Odată făcută comandă, clientul este de acord cu termenii specifici enunțați în pagină comandă, cu prețurile produselor afișate în coșul de cumpărături și costul transportului (după caz)

PROEMA SRL nu se face răspunzătoare pentru coletete primite în stare deteriorată datorită proastei manipulări din partea firmelor de coletărie cu care colaborăm. Produsele nu pot fi returnate, decât în cazul în care clientul constată defecțiuni fizice (pagini lipsă în cuprinsul cărţii sau legătorie defectuoasă) În acest caz ne obligăm să va returnăm contravaloarea imediat ce produsele ne sunt returnate sau, în funcţie de solicitarea clientului, să livrăm, pe cheltuiala noastră un alt volum din titlul editorial comandat.

Despre termenii de livrare

Comenzile se vor livra, în funcţie de solicitarea clientului, prin servicii de curierat rapid sau prin Poşta Română. Termenul de predarea a comenzii către curierat este de maxim 3 zile.lucrătoare de la data confirmării acesteia.

În situații excepționale este posibil că anumite produse să nu fie disponibile chiar dacă în site este specificat altfel. În această situaţie, clientul va fi informat imediat, urmând să se stabilească de comun acord  dacă comanda este valabilă pentru o dată ulterioară de livrare.

PROEMA SRL nu se face răspunzătoare de întârzierile datorate transportatorului.

REFERITOR LA EMAILURI

Prin abonarea la newsletterele periodice se consideră că utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informații diverse din partea site-ului nostru. Toate newsletterele trimise de firma noastră conțîn posibilitatea de dezabonare cu un singur click. Newsletterele sunt administrate în-house și nici o altă companie nu are acces la baza de date cu emailurile.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al acestui site (texte, imagini, coperți, grafice, elemente de grafică web, scripturi etc.) este proprietatea PROEMA SRL, a asociaților sau partenerilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Imaginile pot conține watermark-uri care permit identificarea autenticității copyrightului.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a PROEMA SRL și este protejată de aceleași legi. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Preluarea informațiilor despre produse (texte sau imagini) fără acordul scris al PROEMA SRL este considerată furt și poate atrage măsurile legale corespunzătoare.

Compania noastră folosește tehnici avansate de „text watermarking” și boti de căutare permanentă a acestora, cu focusare pe site-uri din același segment de piață, făcând eforturi continue de protejare a activelor digitale.

NOTE GENERALE

Nu răspundem pentru defecțiunile datorate serverului pe care este găzduit site-ul sau pentru problemele cauzate de funcționalitatea conexiunii Internet.

Orice tentativă de acces neautorizat la acest site (secțiuni private) și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competențe.

Orice conflict apărut între PROEMA SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale româneșți din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.